Tratamente Endodontice

Tratamente endodontice sub control microscopic şi cu laser

Pulpa dentară poate suferi adesea diverse afecţiuni care pot fi prevenite, diagnosticate şi tratate cu ajutorul tratamentelor endodontice. Medicii specialişti endodonţi din cadrul Dental Alex realizează tratamente de canal cu ajutorul tehnologiilor avansate, precum: microscop dentar, laser, izolare cu digă şi instrument rotativ special. Necesitatea tratamentelor endodontice de specialitate este în primul rând pentru asigurarea longevităţii dinţilor afectaţi, păstrând funcţionalitatea naturală şi estetica acestora. Astăzi, tratamentele endodontice sunt nedureroase, cu ajutorul tehnicilor, aparatelor şi a anestezicilor de înaltă calitate.

Efectuarea tratamentului canalului radicular în mod corespunzător, menține rezistenţa dintelor, astfel că alegerea acestui tratament este indiscutabil mai benefică decât renunțarea efectivă a dintelui în cauză, prin extracție. Practic, fiecare pacient care alege această formă de tratament, își pune întrebarea: De ce să pierd un dinte, când medicul endodont poate să mi-l salveze?

Tratamente endodontice sub control microscopic

Cu ajutorul microscopului, procedurile dentare sunt realizate cu o acurateţe maximă. Imaginea la microscop este mărită de până la 22 de ori şi ne oferă performanţe optice remarcabile, pentru tratamente dentare de excepţie. Calitatea deosebită a imaginii şi vizualizarea celor mai fine detalii ne ajută să oferim pacienţilor noştri un diagnostic sigur şi un tratament impecabil.


Tratamente cu Laser – o unealtă inovativă în stomatologia modernă

Laserul în stomatologie poate fi de două tipuri, utilizat pentru ţesuturi moi sau pentru ţesuturi dure. Astfel, pacienţii noştri se bucură de precizie, rapiditate, lipsa durerii, vindecare rapidă cu ajutorul ambelor tipuri de lasere, de care clinica noastră dispune.
Terapia laser a durerii, chirurgia ţesuturilor moi, dure, tratamentul bolii parodontale, albire dentară, curăţarea cavităţii carioase, sterilizare sunt doar câteva dintre avantajele tratamentelor cu laser.Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, site-ul dentalalex.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de confidentialitate.