Fă primul pas către zâmbetul tău perfect

Informații utile pentru pacienți

Prin accesarea site-ului www.dentalalex.ro înseamnă că sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos. Prezentul document conţinând termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului www.dentalalex.ro (denumit în continuare "Termeni şi Condiţii") stabileşte care sunt condiţiile în care orice persoană poate vizita ori accesa site-ul www.dentalalex.ro sau poate utiliza în orice mod serviciile oferite prin intermediul site-ului.

”Dental Alex” este denumirea comercială a S.C. Dental Alex S.R.L., persoană juridică de naţionalitate română, având sediul social în Braşov, str. Carpaţilor nr. 7, județul Brașov, cu număr de ordine în Registrul Comerţului J08/84/2000 şi codul unic de înregistrare fiscală 12618286.

Prezentul site web, denumit in continuare www.dentalalex.ro este un site de informare cu privire la serviciile şi produsele Centrului stomatologic ”Dental Alex” ( cu punctele de lucru în Brașov str. Prunului nr. 39, județul Braşov şi str. Carpaţilor nr. 7, județul Braşov). Conţinutul site-ului este public, iar accesul la informaţii este permis oricărui utilizator care doreşte să fie informat despre ofertele centrului stomatologic, tratamente, noutăţi din domeniul stomatologic.

Toate informaţiile folosite pentru descrierea tratamentelor/serviciilor disponibile pe www.dentalalex.ro (imagini statice /dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea Dental Alex, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Administratorul acestui site îşi rezervă dreptul de a face orice modificări de structură şi conţinut pentru dentalalex.ro, parţiale sau totale, în orice moment, fără a notifica în prealabil vizitatorii site-ului.

Accesul la secţiunile, informaţiile şi serviciile de pe site se face în mod liber, fără necesitatea creării unui cont şi fără necesitatea utilizării datelor de logare pentru a avea acces la informaţii.

Prin completarea formularului de „Programare online” disponibil pe www.dentalalex.ro, vizitatorul este de acord să furnizeze datele cu caracter personal în scopul stabilirii unui consult medical la centrul stomatologic ”Dental Alex”. Informaţiile colectate sunt supuse politicii de confidenţialitate şi nu pot fi transferate către terţi fără acordul posesorului.

Datele cu caracter personal vor fi folosite în scop strict profesional, pentru îmbunătăţirea serviciilor oferite către clienti.

Administratorul site-ului poate colecta informaţii privind vizitele pe site, paginile vizitate, adrese IP şi alte date statistice utilizând diferite tehnologii, în vederea îmbunătăţirii conţinutului informativ prezent pe site. Datele nu vor fi făcute publice.

Dacă se observă o încălcare flagrantă a termenilor şi condiţiilor de utilizare a site-ului, operatorul de site poate bloca accesul anumitor IP-uri la conţinutul www.dentalalex.ro.

Administratorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de viruşi informatici.

1. Alege motivul programării

Consultatie

Consultatie primara de specialitate, Identificarea problemelor si solutiilor

Igienizare

Detartraj Ultrasunete, Periaj Profesional, Air-Flow

Urgenta

Abces, Inflamatie, Durere acuta, Chirurgie Dentara

Consultatie Ortodontie

Aparate ortodontice pentru adulti si copii

Consultatie implantologie și chirurgie

Consultatie de specialitate, Identificarea problemelor si solutiilor de implant.

Consultatie Parodontologie

Consultatie de specialitate pentru identificarea solutiilor necesare

Consultatie Protetica

Consultatie de specialitate pentru identificarea solutiilor necesare

Consultație cosmetică

Consultatie de specialitate pentru identificarea solutiilor necesare

Informare Motive Data Locație Date personale

2. Alege cand ne vedem

Data

Ora

Informare Motive Data Locație Date personale

3. Alege unde ne vedem

Dental Alex - Prunului

Strada Prunului nr. 39, 500322, Brasov.

Dental Alex - Carpatilor

Strada Carpatilor nr 7, 500260, Brasov

Centrul Viziodent

Strada Mihail Kogălniceanu nr. 23, Brasov

Clinica Denterra

Bulevardul 15 Noiembrie, nr 102, Brasov

Informare Motive Data Locație Date personale

4. Confirmă programarea


Sumar:

Data: Nespecificata
Ora: Nespecificata
Locatie: Dental Alex - Prunului
Motiv: -

Termeni, conditii si politica de confidentialitate

Informare Motive Data Locație Date personale
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, site-ul dentalalex.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de confidentialitate.