Prin accesarea site-ului www.dentalalex.ro înseamnă că sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos. Prezentul document conţinând termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului www.dentalalex.ro (denumit în continuare "Termeni şi Condiţii") stabileşte care sunt condiţiile în care orice persoană poate vizita ori accesa site-ul www.dentalalex.ro sau poate utiliza în orice mod serviciile oferite prin intermediul site-ului.

”Dental Alex” este denumirea comercială a S.C. Dental Alex S.R.L., persoană juridică de naţionalitate română, având sediul social în Braşov, str. Carpaţilor nr. 7, județul Brașov, cu număr de ordine în Registrul Comerţului J08/84/2000 şi codul unic de înregistrare fiscală 12618286.

Prezentul site web, denumit in continuare www.dentalalex.ro este un site de informare cu privire la serviciile şi produsele Centrului stomatologic ”Dental Alex” ( cu punctele de lucru în Brașov str. Prunului nr. 39, județul Braşov şi str. Carpaţilor nr. 7, județul Braşov). Conţinutul site-ului este public, iar accesul la informaţii este permis oricărui utilizator care doreşte să fie informat despre ofertele centrului stomatologic, tratamente, noutăţi din domeniul stomatologic.

Toate informaţiile folosite pentru descrierea tratamentelor/serviciilor disponibile pe www.dentalalex.ro (imagini statice /dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea Dental Alex, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Administratorul acestui site îşi rezervă dreptul de a face orice modificări de structură şi conţinut pentru dentalalex.ro, parţiale sau totale, în orice moment, fără a notifica în prealabil vizitatorii site-ului.

Politica de confidenţialitateAccesul la secţiunile, informaţiile şi serviciile de pe site se face în mod liber, fără necesitatea creării unui cont şi fără necesitatea utilizării datelor de logare pentru a avea acces la informaţii.

Prin completarea formularului de „Programare online” disponibil pe www.dentalalex.ro, vizitatorul este de acord să furnizeze datele cu caracter personal în scopul stabilirii unui consult medical la centrul stomatologic ”Dental Alex”. Informaţiile colectate sunt supuse politicii de confidenţialitate şi nu pot fi transferate către terţi fără acordul posesorului.

Datele cu caracter personal vor fi folosite în scop strict profesional, pentru îmbunătăţirea serviciilor oferite către clienti.

Administratorul site-ului poate colecta informaţii privind vizitele pe site, paginile vizitate, adrese IP şi alte date statistice utilizând diferite tehnologii, în vederea îmbunătăţirii conţinutului informativ prezent pe site. Datele nu vor fi făcute publice.

Dacă se observă o încălcare flagrantă a termenilor şi condiţiilor de utilizare a site-ului, operatorul de site poate bloca accesul anumitor IP-uri la conţinutul www.dentalalex.ro.

Administratorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de viruşi informatici.

Dreptul de proprietate si copyrightConţinutul acestui site este protejat de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright (Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare – privind dreptul de autor şi drepturile conexe). Prin natura activităţii, site-ul poate prezenta reprezentări grafice sau informaţii aparţinând firmelor producătoare ale articolelor comercializate sau partenerilor operatorului.

Conţinutul www.dentalalex.ro incluzând, dar nelimitându-se la idei, concepte, know-how-uri sau tehnici, moduri de căutare, moduri de filtrare, algoritmi căutare, descrieri tratamente/servicii, mod de afişare a informaţiilor, logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text şi/sau conţinut multimedia prezentate pe www.dentalalex.ro sunt proprietatea exclusivă a www.dentalalex.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obţinute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licenţe de utilizare şi/sau publicare).

Utilizatorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terţe părţi, modificarea şi/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui conţinut al site-ului www.dentalalex.ro în orice alt context decât cel original intenţionat de www.dentalalex.ro, includerea oricărui conţinut în afara www.dentalalex.ro, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al www.dentalalex.ro asupra conţinutului, precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea conţinutului, decât cu acordul scris expres al www.dentalalex.ro . Este interzisă orice utilizare a conţinutului în alte scopuri decât cele permise expres prin Termeni şi Condiţii sau de acordul de utilizare care îl însoţeşte, în cazul în care acesta există.

Conţinutul www.dentalalex.ro poate fi folosit numai în scopuri personale, prin respectarea termenilor impuşi de operatorul site-ului.

”Dental Alex” nu se face răspunzător de eventualele prejudicii, litigii ce pot apărea în urma copierii, stocării, modificării ori transferului întregului ori a unei părţi din conţinut în orice mediu.

O parte dintre materialele video prezentate pe site-ul www.dentalalex.ro pot conţine imagini cu caracter şocant, reprezentând diferite tipuri de intervenţii chirurgicale dentare, efectuate de specialiştii centrului stomatologic Dental Alex.

Scopul imaginilor este unul pur informativ/ ştiinţific, pentru evidenţierea tipurilor de probleme dentare şi a soluţiilor chirurgicale existente pentru acestea.

Imaginile nu sunt recomandate minorilor.