Prima Clinica Dental Alex

Prima Clinica Dental Alex - Dental Alex Carpaţilor, a adus în Centrul ţării avantajele alegerii unei Clinici de Medicină Dentară. În cadrul Clinicii, pacienţii beneficiază de tratamente multidisciplinare, fiind trataţi de o echipă condusă de medici specializaţi în fiecare ramură a medicinii dentare.

Echipa formată din medici cu supracalificări în chirurgie şi implantologie, protetică, parodontologie, ortodonţie, endodonţie, stomatologie pediatrică, estetică dentară, cu atenţie sporită la detalii, avem ca scop crearea de zâmbete frumoase, sănătoase şi perfect adaptate.

Oferim soluţii în cadrul Clinicii şi celor mai dificile probleme de sănătate orală, îmbinând experienţa dobândită cu perfecţionarea continuă şi utilizarea tehnologiei de ultimă oră.

Investim permanent în echipamente moderne, alegând aparate, instrumente şi componente de la producătorii cu renume mondial în medicină.

Centrul de Radiologie Dentară

In anul 2002 am creat primul Centru de Radiologie Dentară, astfel încât pacienţii Clinicii să beneficieze de investigaţii radiologice în aceeaşi locaţie, scurtând timpii de aşteptare pentru diagnostic, tratament ori control.

Echipa VIZIODENT a început să se formeze începând cu acelaşi an, externalizând astfel serviciile de radiologie şi către medicii colaboratori din Braşov, localităţile învecinate şi judeţele din regiune.

Modernizarea centrului de Radiologie Dentară

Anul 2007 a debutat cu modernizarea Centrului de Radiologie, fiind folosite începând de atunci tehnologii digitale de obţinere a imaginilor radiografice. Era digitalizării ne-a oferit rapiditate în vizualizarea imaginilor captate, rezoluţie mai bună şi metode de transmitere a investigaţiilor instant către specialiştii colaboratori.

Ne bucurăm să fim printre cei care au iniţiat utilizarea radiologiei digitale în Transilvania şi să devenim promotorii acestor servicii în zonă.

Extinderea Clinicii Dental Alex - premieră în regiunea noastră

Anul 2010 a fost marcat prin extinderea Clinicii Dental Alex, deschizând porţile unui nou sediu, cu dotări specifice marilor centre de chirurgie şi estetică dentară din vestul Europei, Clinica Dental Alex din cartierul Noua, str. Prunului.

Pentru prima oară în zona oraşului Braşov am creat un bloc operator dentar complet, cu spaţii destinate chirurgiei orale, respectând cele mai riguroase norme în domeniu, sub stricta supraveghere şi îndrumare a specialistilor Clinicii DOC.MuDr.Prof. Podstata Josef din Praga.

Odată cu inaugurarea blocului operator, Centrele de Medicină Dentară Dental Alex, au reuşit o premieră în regiunea noastră, având în dotare începând cu acel moment un Tomograf CBCT cu volum pentru întreaga zonă maxilo-facială destinat vizualizării anatomice în detaliu atât în domeniul stomatologiei cât şi în cel ORL.

Astfel, încă din anul 2010, efectuăm investigaţii 3D şi obţinem diagnostic chiar şi pentru cele mai complexe afecţiuni dentare şi nu numai, lărgind gama de investigaţii, de la toate tipurile de radiografii intraorale şi extraorale (radiografii panoramice, cefalometrice, etc), la toate volumele de tomografii dentare 3D (cu rezoluţie endo, pentru diverse zone indicate, până la întreaga zonă maxilo-facială.

Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, site-ul dentalalex.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de confidentialitate.