Știința dusă la nivel de artă. Digitală

Precizie si rapiditate

Programeaza-te
1

Tratamente cu Laser Unealtă inovativă în stomatologia modernă


Laserul în stomatologie poate fi de două tipuri, utilizat pentru țesuturi moi sau pentru țesuturi dure. Astfel, pacienții noștri se bucură de precizie, rapiditate, lipsa durerii, vindecare rapidă cu ajutorul ambelor tipuri de lasere, de care clinica noastră dispune. Terapia laser a durerii, chirurgia țesuturilor moi, dure, tratamentul bolii parodontale, albire dentară, curățarea cavității carioase, sterilizare sunt doar câteva dintre avantajele tratamentelor cu laser.
Tratamente cu Laser Unealtă inovativă în stomatologia modernă
Tratamente endodontice sub control microscopic
2

Tratamente endodontice sub control microscopic


Cu ajutorul microscopului, procedurile dentare sunt realizate cu o acuratețe maximă. Imaginea la microscop este mărită de până la 22 de ori și ne oferă performanțe optice remarcabile, pentru tratamente dentare de excepție. Calitatea deosebită a imaginii și vizualizarea celor mai fine detalii ne ajută să oferim pacienților noștri un diagnostic sigur și un tratament impecabil.
3

Inhalosedare


Inhalosedarea este o tehnică cel mai larg răspândită pentru a înlătura frica și stările anxioase care apar uneori în tratamentele dentare. Dental Alex utilizează inhalosedarea, atât pentru adulți, cât și pentru copii, datorită efectelor sale bine-recunoscute, rapide și total netoxice. Din fericire, de mai bine de 10 ani, chiar și pentru cel mai anxios pacient, experiența în cadrul clinicilor Dental Alex poate fi una plăcută, lipsită de sentimente de frică.
Inhalosedare
Reabilitare Totală Dantură fixă într-o singură zi!
4

Reabilitare Totală Dantură fixă într-o singură zi!


Implantologie avansată, echipă complexă formată din chirurgi cu supra-specializări, bloc operator modern, salon post-operator, chirurgie ghidată şi protezare imediată = ingredientele de succes pentru pacienţii care au nevoie de reabilitare totală a danturii. Fast & Fixed, All on 4/All on 6 – soluţii minim invazive pentru satisfacţia maximă a pacientului.
5

Tehnologii CAD/CAM. Imposibilul a devenit posibil!


CAD/CAM (Computer-aided design şi Computer-aided manufacturing) sunt termeni care descriu mijloace digitale de creare şi producere lucrări, într-un timp foarte scurt şi într-o manieră de acurateţe maximă. Restaurări precum coroane dentare, faţete, punţi, sunt astăzi realizate digital, pentru obţinerea zâmbetelor perfecte. Dental Alex utilizează în practica zilnică tehnologii CAD/CAM pentru confortul maxim al pacienţilor, obţinând lucrări adaptate perfect, într-o singură vizită la medicul stomatolog.

Cu ajutorul tehnologiilor CEREC Sirona şi a pregătirii continue medicale, într-o singură şedinţă, concepem şi oferim soluţii în trei domenii cheie: restaurare protetică, implantologie şi ortodonţie.
Tehnologii CAD/CAM. Imposibilul a devenit posibil!
Vector Paro Durr Dental
6

Vector Paro Durr Dental


Tehnologia patentată Vector Paro permite tratamentul fără durere al bolii parodontale şi al periimplantitei, schimbând abordarea terapeutică pentru confortul pacientului şi rezultatele excepţionale ale medicului.

Spre deosebire de aparatele de detartraj cu ultrasunete direcţionate eliptic, ce duc uneori la iritarea şi pierderea nedorită a substanţei de pe suprafaţa rădăcinii, Vector Paro acţionează blând, protejând şi ţesuturile moi, şi cele dure, datorită acţiunii pe bază de ultrasunete direcţionate linear, fiind eliminate vibraţiile, iar mişcarea instrumentelor fiind exclusiv verticală. Tratamentul poate fi administrat într-o manieră eficientă din punct de vedere clinic, fără a provoca traume pacientului.
7

Arc Facial Digital


Înregistrarea 3D a poziţiei şi a mişcărilor mandibulei în raport cu maxilarul – cu ajutorul Arcului Facial Digital sunt mijloace moderne de diagnostic şi corecţie ocluzală. Datorită Arcului Facial Digital, medicul specialist obţine o suprapunere 3D într-o singură aplicaţie a Amprentei Digitale 3D, a CBCT 3D, a mişcărilor mandibulare şi a scanării faciale.
Arc Facial Digital
Screening Oral – Depistare Cancer Oral
8

Screening Oral – Depistare Cancer Oral


Modificările apărute la nivelul cavităţii bucale, care persistă, trebuie să fie consultate de către medicul specialist. Inflamaţii, răni sau alte modificări apărute la nivelul buzelor, gingiilor, sau ganglionilor, sângerarea anormală, dureri ori dificultăţi la înghiţire sunt motive care necesită diagnosticul medical. Din păcate, mai mult de două treimi din cazurile de cancer oral sunt depistate atunci când ajung în stadii avansate. Dental Alex oferă pacienţilor testarea rapidă, de screening pentru cancer oral, în faze incipiente. Testarea durează câteva minute şi poate depista inclusiv celulele pre-canceroase. Este total nedureroasă, fără riscuri, fiind o procedură non-invazivă, acţionată de o lumină care detectează celulele pre-canceroase la nivel oral.
9

Albire Dentară


Albirea este una dintre cele mai căutate îmbunătăţiri cosmetice pe care pacienţii le solicită. Pentru că fiecare dintre noi este diferit, dispunem de mijloace moderne pentru tratamente individualizate. Astfel, pentru obţinerea unui zâmbet mai alb, satisfacem fiecare preferinţă, oferind pacienţilor Dental Alex trei tipuri de albire dentară:

1. Albire Dentară cu Accelerator de Albire Beyond Polus.
2. Albire Dentară cu ajutorul Laserului.
3. Albire Dentară cu gutiere şi chit de albire pentru utilizare acasă.

Întreabă specialistul Dental Alex ce tip de albire dentară se potriveşte cel mai bine.
Albire Dentară
Chirurgie Ghidată
10

Chirurgie Ghidată


Rezultatul tratamentului dorit se măsoară în timp. Iar pacienţilor noştri le oferim sănătate dentară de durată.

Astăzi, putem vizualiza rezultatul încă de la etapa de planificare. Fie că obţinem simulările de tratament pentru estetica dentară digitală (Digital Smile Design), ortodonţie (corecţie Invisalign) sau chirurgie implantologică (Chirurgie Ghidată), deţinem tehnologiile şi mijloacele de a vizualiza rezultatele şi de a le planifica întocmai, încă de la bun început.
11

SKY Fast & Fixed


Experienţa noastră în medicina dentară şi Sistemul SKY Fast & Fixed Bredent asigură reabilitarea danturii în doar 24h. Tratamentul este de redobândire a danturii imediat, pentru pacienţii care au o dentiţie terminală ori nu mai au niciun dinte sau pentru cei care doresc să renunţe la protezele mobile.

Cu toţii ne dorim să avem zâmbetul frumos, sănătos şi funcţional - dacă se poate să obţinem restaurări fixe imediat. Şi bineînţeles că se poate! În 24h sunt realizate etapele chirurgicale şi protetice, estetica este radical îmbunătăţită, iar viaţa îşi continuă cursul ei normal fără întreruperi.

Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi!
SKY Fast & Fixed
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, site-ul dentalalex.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de confidentialitate.